FXOpen Broker

10+ years’
experience in FX

VISIT WEBSITE

Trading Accounts

ECN, STP,
Micro, Crypto

START TRADING

Try Free Demo

Practice Forex trading
risk free

OPEN DEMO ACCOUNT

PAMM Technology

Become a Master
or a Follower

JOIN PAMM SERVICE

Search:

Type: Posts; User: 4Xresearcher

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.05 seconds.

  1. Sori2, aku pg kat luar negara lawat abang aku kat...

    Sori2, aku pg kat luar negara lawat abang aku kat egypt,mesir, kat university al azhar, nak tgk apa habaq dia kat sana, , sori2 k, so apa2 just email kat aku,k, [email protected], k aku akan...
  2. Lain2 pair aku tgk lembab semacam, so aku tutup,,...

    Lain2 pair aku tgk lembab semacam, so aku tutup,, AudUsd jer aku tgk rancak sedikit, so aku main tu jer lah, k, maybe dalam minggu ni, baru aku tengok yg lain, risau lah kalau tak berhati2 sebab EA...
  3. Lah, kan aku ikut peraturan EA tu, so main Forex...

    Lah, kan aku ikut peraturan EA tu, so main Forex ni kena sabar lah, jangan main hentam saja, kena tgk pasaran sebelum on,k
  4. Hehehehe, lawak-lawak..

    Ok, sekarang tuan tanah dapat untung sikit hasil jual tanah orang kampung, hehehehe, takda lah, ni lah hasil VR4 3000 cc aku, mitsubishi EVO XI
    ...
  5. Yelah, macam nak pergi memburu pula pakai...

    Yelah, macam nak pergi memburu pula pakai spotlight, pedih mata orang tau, hehehe, k, macam mana aku dapat macam tu, ikut peraturan EA main lah,hehehe, jgn main sembarang jer..
  6. La...Kan aku dah cakap, EA ni makin lama,...

    La...Kan aku dah cakap, EA ni makin lama, musthail ko tak untung dengan EQUITY ko sedangkan dalam ********* dulu aku main, deposit kecik jer tp dalam seminggu aku dah naikkan dalam 150$, dari deposit...
  7. Cara EA Forex tu bekerja, hehehehe, dia tak...

    Cara EA Forex tu bekerja, hehehehe, dia tak bekerja 8 jam sehari ataupun 24 jam sehari tetapi hanyalah dalam beberapa jam saja sehari, lot yang diperdagangkan adalah 1.0 ke 8.0 bergantung kepada...
  8. Rahsia Trade dengan EA yang aku dapat dan sudah praktikkannya..

    Yihaaaa, aku tak perlu risau lagi apa2 kerugian dalam Forex, sebab aku dapat email orang dari laur negara yang menerangkan kepada aku masa sebenarnya trading forex yang betul2 selamat dan dengan...
  9. Lembabnya dalam minggu ni, rock juga Forex...

    Lembabnya dalam minggu ni, rock juga Forex ni....;<
  10. Sembarang jak c thomas ni, hehehee,

    Sembarang jak c thomas ni, hehehee,
  11. Hehehe, ok saja tp trade yang EA tu buat sikit...

    Hehehe, ok saja tp trade yang EA tu buat sikit saja sebab pasaran agak lembab lah, tak tau kenapa, so saya stop dahulu hingga pasaran kembali rancak, nak pakai EA ni kena tengok slow atau cepat saja...
  12. Thread: floating

    by 4Xresearcher
    Replies
    18
    Views
    3,255

    Boleh, boleh blah kata broker tu, hehehe

    Boleh, boleh blah kata broker tu, hehehe
  13. Hahaha, Maz2, lucu juga ko ni..

    Hahaha, Maz2, lucu juga ko ni..
  14. Replies
    23
    Views
    4,542

    Alamak, yg ko bagi pun semua EA reject punya, apa...

    Alamak, yg ko bagi pun semua EA reject punya, apa macam, semua negative last2...
  15. susah tul nak buat EA nih.. hehehe

    susah tul nak buat EA nih.. hehehe
  16. Sori lah kawan, takda lah, k sori...

    Sori lah kawan, takda lah, k sori...
  17. Maklumat tentang mana2 EA yg dicipta menurut pendapat seorang trader di Jepun

    EA(Expert Advisor) adalah sebuah program yg dicipta untuk menganalisis graf dan membuat sebarang jual beli dalam FOREX, tetapi dalam EA juga terdapat false signal kerana bebeapa perkara yg...
  18. Boleh juga, tp entahlah kalau ko yg buat kajian...

    Boleh juga, tp entahlah kalau ko yg buat kajian pasaran FOREX selama setahun, berbaloi tak?!
  19. KO boleh Email aku di [email protected], ingat,...

    KO boleh Email aku di [email protected], ingat, ni EA Modified, k
  20. Hidup Anuar, Hidup Keadilan..

    Hidup Anuar, Hidup Keadilan..
  21. Tulah EA aku dinamakan EA modified, dulu aku buat...

    Tulah EA aku dinamakan EA modified, dulu aku buat DEMO account, pernah sekali tinggal 6 sen, tinggal 0.63 sen jak dari 1000$, pastu aku kaji EA ni, aku dapat rahsia dia dan hingga ke hari ini, kadar...
  22. Ni Lah sebetul betul nya screenshot aku, baru jak...

    Ni Lah sebetul betul nya screenshot aku, baru jak td uploadkan screenshot ni, hari sabtu aku bagi lagi k, Rock lah sebab EQUITY aku dulu tinggal 383$ saja, 6 hari 2000 lebih sudah, hidup Anuar,...
  23. result aku yg terbaru, 13 febuari 2008, KAYA wa!!!

    https://usera.imagecave.com/4Xresearcher/forex.bmp.jpg
  24. Result EA aku terbaru, tgk sendiri k.

    https://usera.imagecave.com/4Xresearcher/forex2.bmp.jpg
  25. Kalau korang nak tau result tu benar atau tak,...

    Kalau korang nak tau result tu benar atau tak, cuba tgk number tiket, masa dia dapat profit dengan masa dia trade, kalau berturutan, makna nya dia tipu, kalau nilai keuntungan tak sama dengan nilai...
Results 1 to 25 of 33
Page 1 of 2 1 2
Disclaimer
2005-2019 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us