FXOpen Broker

10+ years’
experience in FX

VISIT WEBSITE

Trading Accounts

ECN, STP,
Micro, Crypto

START TRADING

Free Demo

Practice Forex trading
risk free

OPEN DEMO ACCOUNT

PAMM Technology

Become a Master
or a Follower

JOIN PAMM SERVICE

Search:

Type: Posts; User: Bung Jp

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    4,293
    Views
    307,345

    walah ada pengalaman Manis dan pahit dengan...

    walah ada pengalaman Manis dan pahit dengan system yg satu ini :D
    system ini hampir buat ane Beli CBR ,, tp gg jadi :D whaha
  2. Replies
    2,962
    Views
    243,816

    mungkin karena market tidak selalu bergerak...

    mungkin karena market tidak selalu bergerak sesuai teori gan. , kadang market keliatan begitu nggak beraturan.. , tapi dalam ketidak beraturan bentuk market tersebut kalo kita amati membentuk suatu...
  3. Replies
    434
    Views
    32,965

    butuh waktu yang cukup lama untuk bisa menjadi...

    butuh waktu yang cukup lama untuk bisa menjadi profesional dalam bisnis ini,kecuali jika mau kuliah forex ..
  4. Replies
    187
    Views
    13,817

    kadang susah untuk mengalahkan emosi .. Forex...

    kadang susah untuk mengalahkan emosi ..
    Forex itu tidak mudah ternyata ya bung :D
  5. pake aja VPS gan :D

    pake aja VPS gan :D
  6. Thread: exit market

    by Bung Jp
    Replies
    217
    Views
    14,785

    Hahaha .. Nah itulah perang Psikologi :D bay de...

    Hahaha .. Nah itulah perang Psikologi :D
    bay de way ,, sama kayak ane .. whahaha
  7. Replies
    134
    Views
    10,162

    Untuk Trading Emas harus Kuat Modal gan .. karena...

    Untuk Trading Emas harus Kuat Modal gan .. karena pergerakan spread nya sehari aja bisa ribuan pips , hati-hati kalo modal Cekak bisa Co'id :p
    lebih baik beli emas nyata aja di ANTAM , dapet...
  8. Yupss bener bro .. sama seperti kayak Investasi...

    Yupss bener bro .. sama seperti kayak Investasi Emas .(y)
  9. Setuju deeehh sama kamyuuuu ... 100-% Idem :sm46:

    Setuju deeehh sama kamyuuuu ...
    100-% Idem :sm46:
  10. Replies
    309
    Views
    144,855

    Sticky: BungJp

    BungJp
Results 1 to 10 of 10
Disclaimer
2005-2021 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen EU is a trading name of FXOpen EU Ltd. FXOpen EU Ltd is authorized and regulated by the Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC) under license number 194/13.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us