FXOpen Broker

10+ years’
experience in FX

VISIT WEBSITE

Trading Accounts

ECN, STP,
Micro, Crypto

START TRADING

Try Free Demo

Practice Forex trading
risk free

OPEN DEMO ACCOUNT

PAMM Technology

Become a Master
or a Follower

JOIN PAMM SERVICE

Search:

Type: Posts; User: 4money

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Replies
    138
    Views
    53,728

    Salam.... masih mengharapkan jwpan otai2...

    Salam.... masih mengharapkan jwpan otai2 sekalian....
  2. Replies
    138
    Views
    53,728

    Salam... Mekasih TT dgn meter ni.... Ada...

    Salam...

    Mekasih TT dgn meter ni.... Ada pertanyaan ni... nape meter yg saya d/load tu xde reading utk currency CAD, NZD & AUD? Currency yg lain sume ada, cuma yg 3 ni jer kosong (x kuar ape2).
    ...
  3. Replies
    6,390
    Views
    1,784,226

    Salam. Terima kasih sya ucapkan pd bro WHA......

    Salam.

    Terima kasih sya ucapkan pd bro WHA... Saya dh dload n dh buat back test. Nampak cun.... jer....

    Izinkan saya gabungkan ver1.0 dgn SE ni sbb sya dh mula nk menjiwai ver1.0 ni.

    Saya...
  4. Replies
    5,879
    Views
    1,223,739

    Salam bro.... Tahniah dgn pip2 hijau.... Rasa...

    Salam bro....

    Tahniah dgn pip2 hijau.... Rasa teruja sesangat....

    Saya dah lama guna indi ni sejak bro wha... release v1 merdekarama ni... ada masa dpt hijau berselang dgn -ve je... tak...
  5. Replies
    5,879
    Views
    1,223,739

    Salam bro MF. Teknik prediction yg tepat.......

    Salam bro MF.

    Teknik prediction yg tepat.... dh makan 50pips. Tq.
  6. Replies
    5,879
    Views
    1,223,739

    Salam... Selamat menyambut Ramadhan...

    Salam...

    Selamat menyambut Ramadhan Al-Mubarak....
    Alhamdulillah.... dh sedut indi dr wha.... mekasih....
    Terima Kasih Pada Otai2 Semua.
  7. Replies
    7,282
    Views
    1,253,950

    Plz verify my acc.

    114793
  8. Replies
    792
    Views
    166,389

    Sticky: Salam bro.... TQ dgn penjelasan tu... ...

    Salam bro....

    TQ dgn penjelasan tu...

    Mungkin yg no 1. tu kut yg prob. Sbb sya dah try connect wifi signal kat giant hypermarket, boleh je....

    So, cammana nak check router tu bleh benarkan...
  9. Replies
    792
    Views
    166,389

    Sticky: Salam buat sume..... Sya bru jumpa thread ni.......

    Salam buat sume..... Sya bru jumpa thread ni.... Sya guna HP iPAQ rw6828. Sblum ni trade guna pda gak tapi slalu loss jer:( .... dah takut nak pkai utk trade...

    Sya kreng arif ngan networking...
  10. Replies
    5,879
    Views
    1,223,739

    Salam... Berkat info dri bro2 otai ni.... dpt...

    Salam...

    Berkat info dri bro2 otai ni.... dpt jugak kejar lrt tadi..... Alhamdulillah....toothy9 sm_happy
  11. Replies
    5,879
    Views
    1,223,739

    [QUOTE=faez_zin;202468] TQ. nnti sya nengok......

    TQ. nnti sya nengok... :)
  12. Replies
    5,879
    Views
    1,223,739

    [QUOTE=albagold99;196998] Salam... dh d/l,...

    Salam...

    dh d/l, tpi die duk tetengah chart.... x pe klau x de... dh x pkai...:)
  13. Replies
    5,879
    Views
    1,223,739

    TQ... Pagi ni multi dot dh kuar (gu & eu).......

    TQ...

    Pagi ni multi dot dh kuar (gu & eu).... tgh lyan pips......
  14. Replies
    5,879
    Views
    1,223,739

    Salam... Cemana nak set time tu duk kt sblh...

    Salam...

    Cemana nak set time tu duk kt sblh kiri atas???? Aku dh d/load, tpi dia duk kt tetengah chart lak..... boleh bantu????:o

    TQ.



    Salam....
  15. Replies
    5,879
    Views
    1,223,739

    Salam.... Waa... ramai sungguh yg mandi pips...

    Salam....

    Waa... ramai sungguh yg mandi pips mlm ni yek..... Saya mandi peluh jerk mlm ni... keje daa....

    Bro warhead/M_F, agak2nya boleh ke sedara modified lagi indi power ni utk guna kt PDA...
  16. Replies
    5,879
    Views
    1,223,739

    Tq bro.... jasa mu dikenang.... target nak...

    Tq bro.... jasa mu dikenang.... target nak collect balik capital yg dh loss tu....

    Baru jer close trade GU. Ingt nk entry post baru jap gi. Buat sell limit.... ok tak bro? Indi 4h tf ni masih dlm...
  17. Replies
    5,879
    Views
    1,223,739

    Salam... Saya newbie.... tapi dah dekat 8 bln...

    Salam...

    Saya newbie.... tapi dah dekat 8 bln kenal forex ni... malangnye asik loss jer.... minggu lpas jumpa indi ni nmpak cerah masa dpan.... dh cuba dlm demo, skrg main std acc. confiden...
  18. Replies
    1,918
    Views
    456,914

    Poll: Salam. Pertanyaan : Kalau misal kata dlm news...

    Salam.

    Pertanyaan : Kalau misal kata dlm news kata usd naik b'banding jpy, maka pada indicator apakah yg dpt kita lihat samada trend naik atau turun. Saya sedikit confius la.....
  19. Replies
    322
    Views
    34,862

    Pertanyaan. 1. Boleh x saya tukar laveraging....

    Pertanyaan.

    1. Boleh x saya tukar laveraging. Masa reg 1:200 nak tukar ke 1:500.

    2. Saya nak deposit fund melalui m2u. brape lama masa fund t'sebut masuk ke acc. trading saya? perlu ke saya...
  20. Replies
    322
    Views
    34,862

    Masalah dan Persoalan: Beginner Trader

    Salam.

    Saya baru reg je dgn FXmalay. Satu soalan.... Saya ada acc di ************ yg provide MT4 platform ni. Boleh ke kalau saya deposit fund ke FXmalay ni. Adakah ************ dan FXmalay ni...
Results 1 to 20 of 20
Disclaimer
2005-2019 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us