FXOpen Broker

10+ years’
experience in FX

VISIT WEBSITE

Trading Accounts

ECN, STP,
Micro, Crypto

START TRADING

Try Free Demo

Practice Forex trading
risk free

OPEN DEMO ACCOUNT

PAMM Technology

Become a Master
or a Follower

JOIN PAMM SERVICE

Search:

Type: Posts; User: amat_kayu

Page 1 of 7 1 2 3 4

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Poll: deposit melalui Metazed Trading

    salam,

    saya dah deposit duit semalam ke acct Maybank Metazed Trading, tapi bila hantar sms, sms tak sampai. adakah Metazed tengah bercuti atau dah tak jadik wakil fxmalay lagi?...

    tolong...
  2. Replies
    32
    Views
    5,479

    Salam, Sapa yg dah berjaya claim loss 9 feb...

    Salam,

    Sapa yg dah berjaya claim loss 9 feb ari tuh,... saya punya sampai skrg no news,...
  3. Replies
    32
    Views
    5,479

    u welcome. sharing is caring,...

    u welcome. sharing is caring,...
  4. Replies
    32
    Views
    5,479

    kalau u guna Vista mungkin tak nampak,... ...

    kalau u guna Vista mungkin tak nampak,...

    kalau guna Vista kena click "Compatibility Files" dekat atas explorer tuh. actually file tu hide.
  5. Tak boleh login kat metatrader dan ada warning kat my cabinet

    salam mr admin/support,

    kenapa saya tak boleh login kat meta trader. bila buka cabinet pula ada warning,... takkan kena block kot,.. tapi kenapa?

    no acct saya ==> 175966,

    malam nih ada...
  6. Replies
    7,282
    Views
    1,256,388

    Acct # 316803 re-upload

    Acct # 316803

    re-upload
  7. Replies
    7,282
    Views
    1,256,388

    Tolong reverify Acct # 316803

    Tolong reverify

    Acct # 316803
  8. Replies
    7,282
    Views
    1,256,388

    Acct # 316803

    Acct # 316803
  9. Replies
    252
    Views
    38,678

    Salam, nak tanya pasal promosi welcome bonus...

    Salam,

    nak tanya pasal promosi welcome bonus seperti di bawah masih valid lagi ker skrg ni?

    "
    # Buka Akaun Standard baru dan terima bonus sebanyak usd$25 (dimasukkan selepas deposit permulaan...
  10. Replies
    7,282
    Views
    1,256,388

    256652

    256652
  11. Replies
    250
    Views
    58,119

    Poll: Memang Power Hauliao

    Salam Tuan Tanah,

    Tahniah atas kejayaan capai target dan terima kasih di atas pembakar semangat. Saya nak tabik spring kat tuan tanah.

    Bila agaknya org-2 JB-rian nak buat live trade sesama mcm...
  12. Replies
    120
    Views
    31,879

    Analysis Terkini Gbp/Jpy 30 Januari, 2010

    Salam and Greeting,

    Berikut adalah analysis terkini GJ . Dijangkakan GJ akan turun serendah 140.00 ~ 141.00 dan start bounce balik ke atas. Mungkin juga aku salah .

    rdgs
    amat
    ...
  13. Replies
    120
    Views
    31,879

    Analysis Terkini Eur/Usd 30 Januari, 2010

    Salam and greeting,

    Ini adalah analysis terkini untuk Fibre. adalah dianggarkan EU akan bergerak terus ke Selatan hingga 1.3500 ~ 1.3600.

    rdgs
    amat
    ...
  14. Replies
    120
    Views
    31,879

    yup betul,.. cuma cd01 utk low quality kat main...

    yup betul,.. cuma cd01 utk low quality kat main folder ,bukan dalam low quality folder.

    rdgs
    amat
  15. Replies
    120
    Views
    31,879

    wa'salam bro, rase nya sama content yg high...

    wa'salam bro,

    rase nya sama content yg high quality (dekat main folder) dan low quality(dekat low quality folder) . Walaupun low quality, still ok jugak jer gambar nya, masih nampak dgn jelas....
  16. Replies
    120
    Views
    31,879

    Ulangkaji Peraturan Elliot Wave dan Garis Panduan

    Salam and greeting,

    Sementara menunggu anak aku pi kelas takewondo, lepak-2 kat Sayed Perling dan jenguk-2 Journal aku nih.

    Agak lama aku tak update Journal aku nih disebabkan sibuk dengan day...
  17. Replies
    120
    Views
    31,879

    Analysis cable utk hari ini 8 Jan

    salam semua,

    Selamat tahun baru,.. semoga tahun 2010 lebih byk green pip.
    Sempena tahun baru, azam baru, keje baru, dan byk lah lagi yg baru,... harap nya tahun ini lebih cemerlang,...

    kalau...
  18. Replies
    120
    Views
    31,879

    salam bro, tahniah sbb green pip,... apa pun...

    salam bro,

    tahniah sbb green pip,... apa pun sistem yg kita pakai pastikan sesuai dgn diri kita,...
    kalau hang rase senang dgn sistem hang tu,.. teruskan,.. as long green pip,... jgn susah-susah...
  19. harap-2 dapat berlaku adil pada kedua nya,......

    harap-2 dapat berlaku adil pada kedua nya,... huehuheuhehue :sm8:
  20. Replies
    73
    Views
    18,663

    salam semua, hamba baru nak tanya,... :sm23:

    salam semua,

    hamba baru nak tanya,... :sm23:
  21. ooo macam tuh ka,... saya ni terlalu setia...

    ooo macam tuh ka,...

    saya ni terlalu setia pada satu acct tuh sejak dari dulu,.. mungkin dah tiba masa utk bukak satu lagi acct. baru ...

    :sm55:
  22. salam Mr Mod. apa maksudnya tanpa menggunakan...

    salam Mr Mod.

    apa maksudnya tanpa menggunakan reflink? kalau bukak acct baru, guna reflink kita punya sendiri boleh tak? kalau dah bukak, ada tak cara nak check sama ada acct baru tuh layak atau...
  23. Replies
    5,383
    Views
    711,005

    Poll: Selamat Datang 2010

    Salam,

    Selamat tahun baru pada tuan tanah dan juga semua pemorex tegar. Harap tahun 2010 bertambah HIJAUlah pip-2 anda. :sm55:
  24. Replies
    1,025
    Views
    111,126

    Bukak buku baru

    salam,

    yup kita tutup buku lama dan bukak buku baru,...

    azam aku nak jadik hardcore trader,.... ekekeke
  25. Replies
    120
    Views
    31,879

    2-3 kucing berlari, datang JB , dijemput ke...

    2-3 kucing berlari,
    datang JB , dijemput ke sini.

    cik Cermin,

    yup, just bagi tau bila ko nak datang JB,.. boleh borak-2 panjang,...

    :fxopen-black2-flag:

    rdgs
Results 1 to 25 of 154
Page 1 of 7 1 2 3 4
Disclaimer
2005-2019 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us