FXOpen Broker

10+ years’
experience in FX

VISIT WEBSITE

Trading Accounts

ECN, STP,
Micro, Crypto

START TRADING

Try Free Demo

Practice Forex trading
risk free

OPEN DEMO ACCOUNT

PAMM Technology

Become a Master
or a Follower

JOIN PAMM SERVICE

Search:

Type: Posts; User: 114pkg

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    7,282
    Views
    1,254,112

    353021 plz verified n tq.

    353021

    plz verified n tq.
  2. tq sir. dah ok dah cam biase... tinggal...

    tq sir.
    dah ok dah cam biase...
    tinggal verified acc je. jap nk g thread lain.
  3. cait. sy terlupa plak letak. sory2. acc no:...

    cait. sy terlupa plak letak. sory2.
    acc no: 353021
  4. salam. td dh register acc baru. tp bila login...

    salam.

    td dh register acc baru.
    tp bila login cabinet, dlm tu tulis acc dah kene block. nape ek?
    baru je register n nak upload doc.
    mohon sape2 tolong Den.

    tq
  5. Poll: permohonan kat rekod pengeluaran ada dan STATUS...

    permohonan kat rekod pengeluaran ada dan STATUS `pending'.
    bahagian VERIFIED plak tertulis`false'... nape ek...

    plz help.
  6. Poll: e-mail verification... sy rase sy dh try 3 kali...

    e-mail verification...
    sy rase sy dh try 3 kali ni. erm, berkenaan dgn server e-mail overloaded tu camne nk check or adjust bg normal semula? ( mane tau ni puncanya.... )
    DEN bab IT ni mmg agak...
  7. Poll: mmg xde. tu yg sy heran tu... erm. musykil ni...

    mmg xde.
    tu yg sy heran tu...
    erm. musykil ni...
  8. Poll: Dear all, sy dh buat LW ptg td... walaupun...

    Dear all,

    sy dh buat LW ptg td... walaupun jumlah kecil.. huhu..
    E-mail sy dh anta, dan dah clear all cookies, dan dah login dlm fxmalay cabinet, cume perlu tgu e-mail verification shj dr pihak...
  9. Replies
    245
    Views
    50,293

    Tahniah n teruskan.....

    Suami puan ok n suke bercerita dan bertanya.. So, sikap ni yg baguih...
    So far org2 kat fxmalay ni mmg ok n rajin membantu...
    Tahniah pd org2 kuat fxmalay...
    So, pembelajaran fx ni x penah ada...
  10. Sticky: off topik jap. Tq pd incik L2B ( atau ada org...

    off topik jap.

    Tq pd incik L2B ( atau ada org panggil L2BZ hehehe ) sbb tolong meng`adjust' laptop sy mase lepak kat aina last week.. bnyk gile driver x update,tp dah disetelkan oleh incik L2B..
    ...
  11. Replies
    568
    Views
    127,553

    bos, maaf klw soalan ni penah ditanye org...

    bos,

    maaf klw soalan ni penah ditanye org lain.. huhuhu..

    1- ok, klw acc micro, rebet hanya dikira jika total opened post for a rebet calculation above 1usd kan?

    2- sy baru je bukak acc...
  12. Replies
    103
    Views
    32,466

    TT dimana anda....

    steady ar cfu.
    manelah TT ni..


    :sm40:
  13. Replies
    568
    Views
    127,553

    acc just verified ! 290607 - TT, tolong tgk sy...

    acc just verified !

    290607 - TT, tolong tgk sy dah under komuniti ni ke..
  14. Bulan pose ni xde aktiviti ke? dan rebet ni utk...

    Bulan pose ni xde aktiviti ke?
    dan rebet ni utk akaun standard shj ke TT ?
  15. Replies
    27
    Views
    14,691

    Poll: salam, TT, sblm tu nk tau gak komuniti ni utk...

    salam,

    TT, sblm tu nk tau gak komuniti ni utk area mane ek?
    mane tau nti join nk jumpe n sembang2..
  16. Replies
    7,282
    Views
    1,254,112

    290607

    290607
  17. Replies
    568
    Views
    127,553

    ops tersasul.. verification... hehe

    ops tersasul..
    verification... hehe
  18. Replies
    568
    Views
    127,553

    Bro FIDI, 290607- adakah sy bwh komuniti awk?...

    Bro FIDI,

    290607- adakah sy bwh komuniti awk?
    just register tadi, tp all verifivation process still pending lg.
  19. Replies
    568
    Views
    127,553

    awesome ! ok understand.

    awesome !
    ok understand.
  20. salam.. wow ! Bro gilos dah ade umah sendiri...

    salam..

    wow !
    Bro gilos dah ade umah sendiri daaa..
    steady2..
  21. Replies
    568
    Views
    127,553

    yg dikatakan utk setiap 1usd baru dpt rebet utk...

    yg dikatakan utk setiap 1usd baru dpt rebet utk widhthdraw tu cmne ek? kureng phm ar.
  22. Replies
    568
    Views
    127,553

    ni just utk acc standard ke?

    ni just utk acc standard ke?
  23. Replies
    103
    Views
    32,466

    TT, mari bincang..

    adus.... nape bole kene SL.
    rapat sgt kot....
    Sy cadangkan TT bincangkan kat sini ape SL yg dibuat, ape post aritu, nape entry kat situ..
    supaya bila bincang,otai2 kat sini bole bg pendapat so TT...
  24. Replies
    568
    Views
    127,553

    katalah sy nk join komuniti ni. hanya perlu...

    katalah sy nk join komuniti ni.

    hanya perlu e-mail baru shj la ye?
    ID dan Bil guna yg lame la ek?

    gitu ke?
  25. Poll: Good Job

    salam..

    FXmalay mmg cun.
    cepatnya proses LW..
    cayalah...

    klw kt ikot prosedur, insyaallah sekejap je duit ada dlm acc kt.
    so, good job guys.

    :sm51:
Results 1 to 25 of 37
Page 1 of 2 1 2
Disclaimer
2005-2019 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us