FXOpen Broker

10+ years’
experience in FX

VISIT WEBSITE

Trading Accounts

ECN, STP,
Micro, Crypto

START TRADING

Try Free Demo

Practice Forex trading
risk free

OPEN DEMO ACCOUNT

PAMM Technology

Become a Master
or a Follower

JOIN PAMM SERVICE

Search:

Type: Posts; User: 1 sen usd

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Sticky: ok..semuanya dah kembali normal...Thanks...

    ok..semuanya dah kembali normal...Thanks FXMalay..kerana cepat ambil tindakan..
  2. Sticky: masalah laverage telahpun selesai..tetapi ...

    masalah laverage telahpun selesai..tetapi

    akaun 34790 belum lagi selesai..kenapa saya punya post di tutup secara auto...bila check balik..ia di close pada hari ini....

    sbb itulah akaun 34790...
  3. Sticky: dua akaun aku telah kena margin call... aku...

    dua akaun aku telah kena margin call...

    aku pun tak faham..kenapa tiba-tiba laverage dua akaun ini bertukar dari 1:500 kepada 1:5...dan kedua-dua akaun automatik kena margin call

    satu akaun...
  4. Poll: ok masalah saya dah selesai..rupa2nya salah...

    ok masalah saya dah selesai..rupa2nya salah akaun...memang keliru..salah sendiri

    sorry admin fxmalay...

    23612 itu akaun yg di pohon...tp sdngkan akaun saya 23162....aduss selalu keliru...sorry...
  5. Poll: terima kasih...tu pun saya dah check...floating...

    terima kasih...tu pun saya dah check...floating saya -4000 sen..sdngkan akaun free margin saya 28000 sen usd :)
  6. Poll: http://forum.fxopen.com/images/editor/color.gif=su...

    http://forum.fxopen.com/images/editor/color.gif=suremasyuq;216705][/url]23612 atau 23162 ???

    Pastikan no akaun yang betul. (untuk semua transaction dan permohonan)

    23162



    cuba...
  7. Poll: yup...yer ke..sbb saya check..no akaun saya...

    yup...yer ke..sbb saya check..no akaun saya memang ada di senarai akaun fxmalay...baru2 ni..tak tahulah kalo sekarang sudah di tiada di senarai fxmalay...

    pengeluaran pertama tak ada masalah...
  8. Poll: saya WD malam tadi utk akaun mikro sebanyak 50...

    saya WD malam tadi utk akaun mikro sebanyak 50 usd..tetapi di rejected dengan alasan margin saya tak mencukup..sdngkan free margin saya pada masa tu adalah 280 usd.....skrng saya mohon balik untuk 20...
Results 1 to 8 of 8
Disclaimer
2005-2019 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us