FXOpen Broker

10+ years’
experience in FX

VISIT WEBSITE

Trading Accounts

ECN, STP,
Micro, Crypto

START TRADING

Try Free Demo

Practice Forex trading
risk free

OPEN DEMO ACCOUNT

PAMM Technology

Become a Master
or a Follower

JOIN PAMM SERVICE

Search:

Type: Posts; User: 4u2see

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    50
    Views
    16,318

    baru jer jumpe thread nie.. sape lg yg ada guna...

    baru jer jumpe thread nie..
    sape lg yg ada guna teknik ni, camne result..? aku baru jer guna 2 minggu nie..
  2. Thread: Currency Signal

    by 4u2see
    Replies
    630
    Views
    105,141

    terima kasih bro mzi!!! bro mmg sgt baik.. ...

    terima kasih bro mzi!!!
    bro mmg sgt baik.. :sm32:
  3. Thread: Currency Signal

    by 4u2see
    Replies
    630
    Views
    105,141

    terima kasih bro mzi. bro banyak membantu mcm mn...

    terima kasih bro mzi.
    bro banyak membantu mcm mn cara nak op..
    sy masih belajar dan belajar lg..
    nak pandai mcm bro mzi juge :sm32:
  4. Replies
    6,390
    Views
    1,784,727

    alhamdulillah.. bro wha dah kembali nak membantu...

    alhamdulillah..
    bro wha dah kembali nak membantu yg masih memerlukan bantuan d sini.
    mcm sy huhuhu..
    terima kasih banyak2 bro wha..

    sama2 kita nantikannya.. :sm32:
  5. Replies
    534
    Views
    132,069

    nak minta tolong ni.. sape yg ada dload "kenali...

    nak minta tolong ni..
    sape yg ada dload "kenali Stoch Oscilator dgn lebih dekat'...
    tolong letak failnya di sini...

    harap ada yg sudi bg.. pleaseee.. tQ
  6. Replies
    6,390
    Views
    1,784,727

    salam.. slmt pg semua.. saya perlukan bantuan...

    salam..

    slmt pg semua..
    saya perlukan bantuan kawan2 di sini bgmn sebenarnya nak OP dgn teknik mp booster ni?
    kdg2 profit,kdg2 loss.. masih tak maintain profit setiap kali guna..
    kalau dibaca...
  7. Replies
    6,390
    Views
    1,784,727

    ini adalah cara entry yg paling selamat.. sy...

    ini adalah cara entry yg paling selamat..
    sy pun tau drpd cara bro kurisaki nie..
    study chart anda, pasti dpt jawapannya..

    thanks to bro kurosaki...:sm32:
  8. Replies
    6,390
    Views
    1,784,727

    boleh tak nak buang kotak2 yg ada price kat chart...

    boleh tak nak buang kotak2 yg ada price kat chart mpbooster tu?
    mcm mn caranya ya..
  9. Replies
    6,390
    Views
    1,784,727

    aku baru jer faham nak entry gune mpbooster.....

    aku baru jer faham nak entry gune mpbooster..
    dah ada cerita baru dr bor wha.. cerita yg plg best pulak tu!!!
    kalau ada rezeki kite semua bro wha akan ajarkan SKIL nya itu..
    yg ptg kita jgn ada...
  10. Replies
    41
    Views
    20,632

    betul tu.. aku sokong cadangan bro tuu...

    betul tu..
    aku sokong cadangan bro tuu :malaysia-flag: :malaysia-flag:
  11. Replies
    41
    Views
    20,632

    boleh tak bg contoh entry arini.. utk pair GU /...

    boleh tak bg contoh entry arini..
    utk pair GU / GJ... untuk lebih memahami teknik ini..
    terima kasih kpd bro cheman kerana memperkenalkan teknik ni di thread ini..
    looking great utk digunakan.....
  12. Replies
    41
    Views
    20,632

    macam menarik nie... tapi macam mn nak guna..???...

    macam menarik nie...
    tapi macam mn nak guna..???
    cheman tolonglah ajar ..please cheman ... hehehe..
    ramai member kat sini yg nak tau...

    apa pun terima kasih cheman sudi berkongsi teknik.....
  13. Replies
    6,390
    Views
    1,784,727

    ok dah close.. ambik skit jer .. alhamdulillah.....

    ok dah close.. ambik skit jer ..
    alhamdulillah.. syukran :sm46:
  14. Replies
    6,390
    Views
    1,784,727

    sape ada ambik eu buy td??? boleh share tak.....

    sape ada ambik eu buy td???

    boleh share tak..
    agaknya dia akan naik tak?
    tengah float ni.. ambik td kat price 1.4174
  15. Replies
    41
    Views
    14,388

    mcm kisah aku juga nie..:D :D nak kaya cepat...

    mcm kisah aku juga nie..:D :D
    nak kaya cepat hehehehe..
    samb bro.. tak sabor nak tau citer selanjutnya. :D
  16. Replies
    6,390
    Views
    1,784,727

    thanks bro mzi04.. barulah nampak camne nak...

    thanks bro mzi04..
    barulah nampak camne nak entry yg betul.. ;)
    thanks again.. bro yg baik hati :D :D
  17. Replies
    6,390
    Views
    1,784,727

    itulah kesilapan yg sy tak tau.. patutlah rugi...

    itulah kesilapan yg sy tak tau..
    patutlah rugi huhuhu..
  18. Replies
    6,390
    Views
    1,784,727

    ya. jadikan pengajaran.. ada kesilapan yg kena...

    ya. jadikan pengajaran..
    ada kesilapan yg kena dibetulkan tu.
    sama2 kita cari..
    walaupun pedih hati terhiris akan ku kuatkan semagatku jua :D :D
  19. Replies
    6,390
    Views
    1,784,727

    ada tak yg untung then rugi??? aku masih lg...

    ada tak yg untung then rugi???
    aku masih lg macam tu.. huhuhuhu.
    pg ni terkena dgn EJ.. mula2 dah ada signal sell semua pastu tiba2 naik lak..
    tnsion tull.. ada yg nk kena baiki ni.. :(
  20. Replies
    6,390
    Views
    1,784,727

    terima kasih bro.. boleh tak bro jelaskan...

    terima kasih bro..

    boleh tak bro jelaskan maksud teknik ke 4.
    mcm mn nak ambik pip berdasarkan CS dan Bband tu??

    t,kasih..
  21. Replies
    2,192
    Views
    567,003

    Poll: hehehe... ya... ada... tq :D :D

    hehehe...
    ya... ada... tq :D :D
  22. Replies
    2,192
    Views
    567,003

    Poll: salam.. untuk GPip ni, tf mn yg paling sesuai?...

    salam..

    untuk GPip ni, tf mn yg paling sesuai?
    tf 15m atautf 30m..?

    tq
  23. Replies
    2,192
    Views
    567,003

    Poll: ok akhirnya.... :D :D t.kasih banyak2...

    ok akhirnya.... :D :D
    t.kasih banyak2...
  24. Replies
    2,192
    Views
    567,003

    Poll: tolong2 jawabkan kemusykilan ini :confused:...

    tolong2 jawabkan kemusykilan ini :confused: :confused:
  25. Replies
    2,192
    Views
    567,003

    Poll: salam.. minta bantuaannn.. pleaseee.. nk...

    salam..

    minta bantuaannn.. pleaseee..
    nk tanya pndpt korang yg dah terror nie..
    biasanya bila time sesuai utk trade..
    sebelah pg, antara jam brp? pair apa yg sesuai utk trade?
    sebelah ptg,jam...
Results 1 to 25 of 26
Page 1 of 2 1 2
Disclaimer
2005-2019 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us