FXOpen Broker

10+ years’
experience in FX

VISIT WEBSITE

Trading Accounts

ECN, STP,
Micro, Crypto

START TRADING

Try Free Demo

Practice Forex trading
risk free

OPEN DEMO ACCOUNT

PAMM Technology

Become a Master
or a Follower

JOIN PAMM SERVICE

Search:

Type: Posts; User: +ve

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    5,174
    Views
    850,925

    Ucapan takziah. Marilah kita semua meingati 5...

    Ucapan takziah.
    Marilah kita semua meingati 5 pekara sebelum 5 pekara.
    Semuanya telah menjadi ketentuaan Tuhan.
    Al-Fatiaah
  2. Replies
    5,174
    Views
    850,925

    salam abg jaslina, saya nampak eu ni terkalih...

    salam abg jaslina,
    saya nampak eu ni terkalih sikit dgn pandangan bro.
    secara TA klu kita tgk di dailay chart eu ni cam kuat nak turun jer. Bagi saya ada 2 sebab mengapa?
    1- klu kita combine 2cs...
  3. Replies
    5,174
    Views
    850,925

    bro lg tero... saya baru nuntut dgn sham 2x jer...

    bro lg tero...
    saya baru nuntut dgn sham 2x jer tapi bro dah katam 4x heheheee...



    kekadang saya pun fening??? klu kita tgk kat tf15 tadi nampak cam dah breakout kebawah tapi rupanya DPP lebih...
  4. Replies
    5,174
    Views
    850,925

    salam bro zahir, rakan2 & ketua kg, klu aku tgu...

    salam bro zahir, rakan2 & ketua kg,
    klu aku tgu breakout gu kat tf15 area ini boleh guna pakai tak?
    baru nak belajar guna TL.
    https://img10.imageshack.us/img10/8293/gu1ce0.jpg...
  5. Replies
    7,282
    Views
    1,254,194

    154314

    154314
  6. Replies
    5,174
    Views
    850,925

    Nak tumpang bertanya pasal TL. kalu saya lukis TL...

    Nak tumpang bertanya pasal TL. kalu saya lukis TL camni ok ka?
    Baru nak belajar tarik TL. Saya tengok semua org tarik TL elok2 jer. Saya punya pulak tak berapa nak elok. Mgkn sbb platform lain2 kot...
  7. Replies
    7,282
    Views
    1,254,194

    154321 154314

    154321
    154314
  8. Replies
    7,282
    Views
    1,254,194

    154321 154314

    154321
    154314
  9. Replies
    5,174
    Views
    850,925

    Hehehehe... Saja jer buat tak tau nama bro.......

    Hehehehe... Saja jer buat tak tau nama bro.... Takkan marah kot nnt kena jual...

    Ok Abg Zahir...
    Saya keja 5x8 normal, klu nak jumpa waktu mlm tu insyakallah boleh tapi nnt saya bgtau lain sbb...
  10. Replies
    5,174
    Views
    850,925

    Abg Jaslina, Sham ada bg note utk tetapan...

    Abg Jaslina,
    Sham ada bg note utk tetapan student dia kat kulim ari tu (tak silap saya ada 6 org semuanya). Nnt bolehlah kita set time jumpa kat mana2 . Bolehlah kita bertukar pandangan & panglaman...
  11. Replies
    5,174
    Views
    850,925

    Tu buah tangan saya yg tak seberapa utk bro sham...

    Tu buah tangan saya yg tak seberapa utk bro sham kerana sudi mengajar kita semua tentang panglaman dia dlm memorex . Jumpa rubic cube tu masa jln dgn wife kat nilai 1. Nampak jer benda ni saya...
  12. Replies
    5,174
    Views
    850,925

    Fuhhh... mlm tadi walaupun kelas dah berjalan...

    Fuhhh... mlm tadi walaupun kelas dah berjalan setengah jalan berjaya jugak aku bertapa dgn sham kat Kulim. Pagi ni berdengung aku kat tempat keja sbb tak cukup tidoq(kol 3 baru nak tidoq, kol 6 nak...
  13. Replies
    5,174
    Views
    850,925

    Sham, aku teringgin jugak nak join kelas ko ari...

    Sham, aku teringgin jugak nak join kelas ko ari isnin ni tapi ari isnin aku keja lg, balik dlm kol 5pm, aku dtg lewat sikit boleh? (Nak ambik leave pun tak boleh dah cuti tahunan dah nak habis... lar...
  14. Replies
    5,174
    Views
    850,925

    Saya nampak menarik jugak konsep KISS yg sham...

    Saya nampak menarik jugak konsep KISS yg sham guna pakai ni. Nnt kalu ada masa nak jugak rasanya pergi menuntut.
    Hehehehe....
Results 1 to 14 of 14
Disclaimer
2005-2019 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us