FXOpen Broker

10+ years’
experience in FX

VISIT WEBSITE

Trading Accounts

ECN, STP,
Micro, Crypto

START TRADING

Free Demo

Practice Forex trading
risk free

OPEN DEMO ACCOUNT

PAMM Technology

Become a Master
or a Follower

JOIN PAMM SERVICE

Conversation Between andyy and ngepet dolar euro

11 Visitor Messages

Page 1 of 2 12 LastLast
  1. bisa lihat screen shotnya
  2. akun saya sudah diverifikasi tapi kenapa bonus $25 tidak bisa digunakan dan dibawahnya ada tulisan VOIDED(WELCOME STANDARD BONUS)?
  3. udah mas,,,bonus $25 udah ada,,,trus pertanyaan saya selanjutnya
    kan katannya bisa di wd setelah 5X transaksi slama ni udah ada blum mas yg udah berhasil WD???
    trus maksud dari 5x transaksi itu sendiri itu gimana mas???
    5 op profit atau gmn mas????
  4. owhh,,,gitu ya mas???
    jadi saya harus add new account lagi stelah login di ewallet ya mas???
    oke dewh mas saya coba dulu makasih ya mas )
  5. Mas Sudah buka / add account tipe standar belum?
    Itu ada menunya, di bawah e wallet ---->ADD NEW ACCOUNT---> Mas pilih yang standar kalau pingin dapat $25 dan mikro kalau pengen dapat $1
  6. tadi akun saya sudah di verifikasi mas tapi bonusnya yang $25 kok nggak ada mas???
    oiya mas saya juga mau tanya buat login di terminal MT4 nya FX open pake apa ya mas?
    ewalletnya to yang mana mas ?kok nggak bisa mas,maaf banyak tanya soalnya saya newbe mas mohon pencerahannya
    makasih buat smua mas
  7. Silahkan klik link di bawah ini
    http://livesupport.fxopen.com/UserProfile.aspx
  8. Silahkan klik link di bawah ini
    http://livesupport.fxopen.com/UserProfile.aspx
  9. chat nya gimana carannya mas???
    maaf saya gaptek bgt dsni
  10. Silahkan Anda chat dengan CS sekitar jam 2 siang pas kantor buka
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 11
Page 1 of 2 12 LastLast
Disclaimer
2005-2021 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen EU is a trading name of FXOpen EU Ltd. FXOpen EU Ltd is authorized and regulated by the Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC) under license number 194/13.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us